Vistas un dārzeņu sautējums

3 1

Sastāvdaļas

  • Apm. 400 gr. vistas filejas
  • 1 ēd. k. eļļas
  • 1 mazs puravs
  • 1 dzeltena un 1 zaļa paprika
  • 1 mazs cukini
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 400 gr. konservētu tomātu(var arī svaigos)
  • 1 tējk. sāls
  • ¼ tējk.melno piparu
  • 2 ēd. k. svaigas citrona sulas

Pagatavošana

30 min.
  1. Fileju sagriež mazās sloksnītēs.
  2. Katlā vai pannā ar augstām malām sakarsē
  3. eļļu.
  4. Vistas sloksnītes cep apm. 5 min.
  5. Noskalo puravu,paprikas un cukini.No pap-
  6. rikām izņem sēkliņas.Dārzeņus sagriež
  7. sloksnītēs.
  8. Dārzeņus pievieno gaļai un turpina cept
  9. dažas minūtes.Pievieno sasmalcinātu ķip-
  10. loku.
  11. Visam pievieno tomātus,sāli,piparus,ūdeni
  12. un citrona sulu.
  13. Uz lēnas uguns sautē apm. 10 min.
  14. Pasniedz ar baltmaizi vai graudu maizi,vai
  15. arī ar rīsiem un svaigu dārzeņu salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni