Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildīts Ziemassvētku tītars

2005. gada 19. augusts
Foto: Una
Pagatavošana
100 min
1. Sagatavotu tītaru apziež ar citronu sulu, ierīvē ar sāli.
2. Grauzdētās maizes sagriež kubos, samaisa ar saputotām olām, pievieno malto gaļu, tomātu biezeni, cieti, sakapātu sīpolu, salvijas, piparus, sāli un pētersīļus.
3. Masu sajauc un sapilda tītara kakla atvērumā, tad aizšuj.
4. Margarīnu nedaudz uzsilda, pievieno papriku un ar to apsmērē tītaru.
Foto: Una
5. Tad tītaru ietin folijā un cep krāsnī 3 stundas. Pēdējās 30 min foliju noņem, lai tītars apceptos brūns.

Lai labi garšo!
Foto: Una
Uz augšu