Gurķu,tomātu,sīpolu salāti bez pasterizēšanas

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg.gurķu plānās šķēlītēs
  • 500 gr.tomātu sagrieztu
  • 200 gr.sīpolu smalki sagrieztu
  • 100 gr.burkānu rupjās rīvēs
  • 150 gr.eļļa
  • Pustējk.citronskābe
  • Sāls,cukurs,pipari pēc garšas
  • Zaļumi(dilles,pētersīļu lapas)

Pagatavošana

1 min.
  1. sīpolus eļļā apcep caurspīdīgi,pievieno burkānus un ar mazu ūdens piedevu sautē pusmīkstus.pievieno atlikušo eļļu,garšvielu,sagatavotos gurķus un turpina sautēt,kamēr gurķi kļūst caurspīdīgi(cieti),beigās pievieno tomātus,sīki sagrieztus zaļumus,vēlreiz visu uzvāra.salātus nogaršo,ja vajag papildina ar garšvielām.karstus verdošus pilda tīrās burkās un aizvāko.ar vāciņu uz leju apm.30min.

Komentāri

dace miltiņa 2009. gada 13. septembris 08:16
Var uzglabāt virtuvē skapīšos.Man labi uzglabājās dažus gadus,ja nevar uzreiz visu apēst.
Zita Varova 2009. gada 12. augusts 10:16
veelos pagatavot ,bet kur uzglabaa?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi