Tefteļi 2

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 gr maltas gaļas
  • 2 sīpoli
  • 2 ēd. k. rīsu
  • 1 ola
  • Sāls,pipari
  • 2 ēd. k.miltu
  • Tauki cepšanai,krējuma vai tomātu mērce
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Rīsus apvāra ūdenī, kam piebērts sāls,tad
  2. nokāš un noskalo
  3. Sīpolus sīki sakapā vai sarīvē.
  4. Maltajai gaļai pievieno atdzesētus rīsus,
  5. sīpolus,sakultu olu,sāli,piparus,masu labi
  6. izmaisa.
  7. Ar aukstā ūdenī saslapinātām rokām veido
  8. lodītes,apviļā miltos,apcep sakarsētā tauk-
  9. vielā.
  10. Liek traukā ar vāku,pārlej ar krējuma vai
  11. tomātu mērci un sautē uz lēnas uguns 15 min.
  12. Tefteļus pasniedz dziļākos traukos mērcē,
  13. pārkaisa ar zaļumiem.Piedevām -vārīti kartupeļi,biezenis vai irdeni novārīti rīsi.

Komentāri

Jolanta 2015. gada 14. novembris 15:42
garšīgi
monta 2014. gada 18. jūlijs 13:55
super gardi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni