Marināde šaslikam

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg.gaļai
  • Puspaciņa majonēze
  • 100 gr.tomātu sula
  • Baziliks,karijs,sāls,čili pēc garšas

Pagatavošana

120 min.
  1. visu kopā samaisa.pievienot gaļai,atstāt uz pāris stundām.ilgāk nevajag,jo gaļa kļūst sausa .

Komentāri

agnese 2011. gada 21. jūnijs 18:58
manā mīļākajā šašlika receptē ir kefīrs, majonēze, adžika, citrons un sīpols. uz 3 kg gaļas 1 mazā burciņa adžikas + garšvielas -> atstāj uz pāris stundām lai savelkas. tad lej klāt kefīru (~1/3 pakas), sinepjainu majonēzi, smalki sagriestu sīpolu (vislabāk samaltu, tad ar 1 pietiek) un klāt citronu. sāli pēc garšas. ja uz nakti atstāj, no rīta gaļa ir ideāli samarinējusies un mīksta. ieteiktu pamēģināt, nenožēlosiet!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Autorizēties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes