Gaļas saļanka 2

5 1

Sastāvdaļas

  • 400 gr vārītu gaļas produktu(šķiņķa.nieru,cīsiņu,gaļas)
  • 1.5 l buljona(var buljona kubiņu+ūdens)
  • 1 sīpols
  • 2 skābēti gurķi
  • 2 ēd.kar. tomātu biezeņa
  • Kaperi,olīvas,citrons,lauru lapas,sāls,pipari,zaļumi,skābs krējums

Pagatavošana

1 min.
  1. Ļoti labi, ja mājās ir čuguna katls.Sviestā apcep sīpolus,tomātu biezeni un garenos gabaliņos sagrieztu vārītu gaļu,nieres,desu ripiņas,garšvielas,kā arī nomizotus plānās šķēlītēs sagrieztus gurķus.Tad pārlej ar buljonu un vāra 10 min.,pēc garšas pieliek sāli.Zupu pasniedzot, katrā porcijā ieliek pa citrona šķēlītei,karotei krējuma,pārkaisa zaļumus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas