Biezpiena krēma pildījums

3 1

Sastāvdaļas

  • Vājpiena biezpiens - ½ kg
  • Cukurs - 2 ēdamkarotes
  • Vanilīncukurs - 1 tējkarote
  • Želantīns - paciņa (9g)
  • Citronu sula un rīvēta miziņa
  • Sldais krējums - 200 ml

Pagatavošana

1 min.
  1. Biezpienu notecina un izberž caur sietu. Pievieno citronu sulu, miziņu un samaisa.Uzbriedinātu želantīnu izkausē ūdens peldē un iemaisa biezpiena masā. Atsevišķā traukā saputo saldo krējumu ar cukuru un vanilīncukuru. Kad biezpiena masa sāk stingt,to uzputo un ātri ieputo putukrējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti