Rupjmaizes grauzdiņi ar majonēzi

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Šķēles rupjmaizes
  • Ķiploka daiviņa
  • Eļļa cepšanai
  • Majonēze
  • Dilles

Pagatavošana

1 min.
  1. rupjmaizi sagriež kubiciņos,apcep eļļā,liek uz salvetes nosusināt.
  2. majonēzei pievieno saspiestu ķiploku(caur ķiploku spiedi),sagrieztas dilles,visu samaisa.pievieno rupjmaizei,visu samaisa.ļoti garšīga tūlīt pēc gatavošanas.ja glabā ilgāk-tad rupjmaize nebūs kraukšķīga.

Komentāri

ēriks 2015. gada 23. marts 18:33
Diezgan normali

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas