Rabarberu (ābolu) kūka

4 1

Sastāvdaļas

  • 3 -4 rabarberu kāti vai 3-4 āboli
  • 1 gl. cukura
  • 1 gl. milti
  • 3 -4 olas
  • 0.5 tējk. cepamais pulveris
  • Pūdercukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Atdala olas dzeltenumus no baltumiem.
  2. Dzeltenumus ar cukuru sakuļ līdz cukurs ir izkusis, pievieno miltus, cepamo pulveri, baltās putās sakultu olu baltumu.
  3. Sagriež nelielos kubiņos rabarberus vai ābolus daliņās.
  4. Apaļo veidni ietauko ar sviestu uzliek rabarberus (ābolus) virsū lej mīklu. Cep 30 min. Atdzesē, izgāž uz šķīvja un nober ar pūdercukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize