Tīnas ābolkūka 2

4 1

Sastāvdaļas

  • 100 gr margarīna vai sviesta
  • 175 gr cukura
  • 1 ola
  • 130 gr kviešu miltu
  • 6 -8 āboli

Pagatavošana

40 min.
  1. Saputo taukvielas ar cukuru.Pievieno olu un
  2. miltus.Labi samaisa.Ar mikseri to var izdarīt
  3. ļoti ātri.
  4. Ābolus nomizo un sagriež šķēlītēs.
  5. Viegli ietauko cepamo formu.
  6. Cepamās formas apakšējā kārtā liek ābolu
  7. šķēlītes.
  8. Sadrupina mīklu uz ābolu šķēlītēm.
  9. Ābolkūku cep cepeškrāsns apakšējā nodalī-
  10. jumā 200 C 20-25 min.
  11. Kūku pasniedz ar putu krējumu,skābo krējumu vai vaniļas mērci.

Komentāri

Laila 2009. gada 6. septembris 18:01
Šī recepte ir pārkopēta no materiāliem, kurus senāk varēja saņemt pa pastu un krāt vienā lielā recepšu sējumā. No mīklas pārkaisīšanas gan nekas nesanāk(pati šo saldo gatavoju bieži)-pievienojamais miltu daudzums(130gr) neveido tādu konsistenci, kuru varētu pārkaisīt (kā tas ir drumstalmaizēm)-mīklu var tikai un vienīgi ar karoti pārsmērēt pāri ābolu šķēlēm.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize