Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Liellopa gaļas veltnīši

2005. gada 16. augusts
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
45 min
1. Gaļas šķēles liek uz dēlīša, gaļas āmurīti viegli izdauza.
2. Nomizo un sasmalcina sīpolu.
3. Sīpolam pievieno sinepes, mārrutkus, sasmalcinātus kaperus.
4. Liek uz gaļas šķēlēm. Satin veltnīšus un sastiprina ar koka irbulīšiem vai notin ar pārtikas diegu.
5. Veltnīšus cep pannā sakarsētās taukvielās smuki brūnus no visām pusēm 2-3 min. Pārkaisa ar sāli un pipariem.
6. Pēc tam liek katlā nelielā ūdens daudzumā un sutina 10-15 min. Ja tie nekļūst patīkami mīksti, sutina ilgāk. Ūdeni, kurā sutināja var pasniegt kā mērci.

Lai labi garšo!
Uz augšu