Bumbieru un kazeņu marmelāde

3 1

Sastāvdaļas

  • 600 gr.bumbieru
  • 1 citrons
  • 200 gr.kazeņu
  • Dažas kazeņu lapiņas
  • 250 gr.cukurs
  • 30 gr .želatīns

Pagatavošana

1 min.
  1. bumbierus nomizo,atbrīvo no serdes,sagriež šķēlītēs,aplej ar izspiestu citronu sulu un pievieno izlobītu citrona mīkstumu,nomazgātas kazeņu lapiņas,gatavas kazeņu ogas,želatīnu un cukuru.visu samaisa un atstāj uz 2stundām.pēc tam masu uzkarsē līdz vārīšanas sākumam un maisot karsē 3min.,tad noņem no uguns un vēl aptuveni 1minūti samaisa.salej tīrās,dezinficētās burkās,aizvāko.kādu brīdi patur apgāztas uz vāciņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi