Ērkšķogas ar banāniem želejā

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg.ērkšķogu
  • 0.5 kg.nolobītu banānu
  • 1.5 kg.cukurs
  • Daži piparmētras vai citronmētras zariņi
  • 5 ēdk.konjaks
  • 1.5 ēdk.uzbriedināta želatīna

Pagatavošana

1 min.
  1. želatīnam pievieno cukuru un tīras piparmētru lapiņas.tam pievieno notīrītas ērkšķogas,kas samīcītas ar stampiņu.trauku aizvāko un novieto ledusskapī uz 8st.banānus sagriež plānās ripiņās,liek klāt sagatavotajai masai,samaisa,atkal uz1st.novieto ledusskapī.maisījumu liek katlliņā uz uguns,maisot karsē līdz vārīšanās temperatūrai,tad samazina liesmu un turpina karsēt 5min.karstus lej burkās tīrās ,dezinficētās-tūlīt aizvāko.burciņu apgāž otrādi un tā patur aptuveni stundas ceturksni.

Komentāri

Tina 2009. gada 28. jūlijs 10:17
nesapratu, kurā momentā jāliek klāt konjaks?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi