Aknu ruletītes

5 1

Sastāvdaļas

  • Liellopu aknas
  • Bekons
  • Hmeli-suneli
  • Sāls pēc garšas
  • Pēc izvēles - cherry tomātiņi, ananāsu gabaliņi vai bumbiera šķēlītes dekorēšanai
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

25 min.
  1. Akniņas sagriež apm. 2x5cm gabaliņos, kurus pasāla un apvārta hmeli-suneli, aptin apkārt bekona šķēlīti. Cep apm. 5-7 min., lai būtu zeltains un kraukšķīgs bekons, bet aknas nebūtu pārcepušās – var cept arī cepeškrāsnī vai grilēt. Liek uz salvetes, lai iesūktos liekie tauki. Uz šķīvja kārto salātu lapas vai Ķīnas kāpostus, tad liek ruletītes, kurām ar irbulīti uzsprausts kāds no jūsu izvēlētajiem dekorējumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni