Zirņi ar žāvētu gaļu un sīpoliem

3 1
Zirņi ar žāvētu gaļu un sīpoliem
Foto: Depositphotos.com
Laika taupības nolūkos var izmantot jau gatavus (izvārītus) veikalā nopērkamus pelēkos zirņus.

Sastāvdaļas

  • 300 g pelēko zirņu
  • 300 g žāvētas gaļas
  • 2 Sīpoli
  • Sāls vai garšvielu maisījums

Pagatavošana

60 min.
  1. Zirņus pirms gatavošanas (laicīgi 3 - 4 stundas iepriekš) aplej ar karstu ūdeni, lai nav tik ilgi jāvāra. Var arī mērcēt visu nakti, aplejot ar aukstu ūdeni.
  2. Zirņus vāra, apmēram, 40 - 60 minūtes, pieberot sāli vai garšvielu maisījumu.
  3. Kamēr zirņi vārās, gaļu sagriež nelielos kubiņos, sīpolus sasmalcina. Liek pannā cepties, līdz tie gatavi. Pasniedz kopā ar zirņiem un kefīru.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Kita 2010. gada 1. februāris 18:51
Kāds varētu, lūdzu, uzrakstīt laiku. Iepriekš pareicos!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni