Pildīta paprika ar griķiem un malto gaļu

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg paprikas
  • 1 glāze/s griķu
  • 500 g maltas gaļas
  • 2 ēd. k. skāba krējuma
  • Sāls
  • Pipari
  • Dilles

Pagatavošana

80 min.
  1. Novāra griķus un atdzesē.
  2. Sajauc griķus ar malto gaļu, kam pievienots sāls, pipari pēc garšas un skābs krējums.
  3. Papriku iztīra un iemērc verdošā ūdenī. Pilda ar gaļas masu.
  4. Papriku kārto cepešpannā, pārlej ar verdošu ūdeni, pārkaisa dilles un cep 200 grādos cepeškrāsnī 40 minūtes.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni