Biezpienkūka ar āboliem

4 1

Sastāvdaļas

  • 100 g margarīna
  • 30 g cukura
  • 200 g miltu
  • 30 ml ūdens
  • 300 g biezpiena
  • 3 olas
  • 50 g cukura
  • 1 tējk. malta kanēļa
  • 4 ēdamk. skāba krējuma
  • 3 ēdamk. kukurūzas cietes
  • 4 āboli

Pagatavošana

60 min.
  1. Kūkas cepšanai izmanto 28 cm diametra tortes veidni. No margarīna, cukura, ūdens un miltiem izveido irdenu smilšu mīklu un izklāj veidnes apakšu. Sakuļ olas ar cukuru. Iemaisa biezpienu un krējumu. Pievieno cieti. Beigās iecilā uz biešu rīves sarīvētus ābolus. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Pamatni cep 10 minūtes. Tad uzlej biezpiena maisījumu, pārkaisa ar kanēli un cep vēl 35 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti – vai nelīp?

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize