Biezpienkūka ar rozīnēm

5 1
Biezpienkūka ar rozīnēm
Foto: Depositphotos
Kūkas cepšanai izmanto 28 cm diametra tortes veidni.

Sastāvdaļas

  • 300 g biezpiena
  • 200 ml rozīņu
  • 100 g margarīna
  • 30 g cukura
  • 200 g miltu
  • 30 ml ūdens
  • 3 olas
  • 50 g cukura
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 4 ēd. k. skāba krējuma
  • 3 ēd. k. kukurūzas cietes

Pagatavošana

60 min.
  1. No margarīna, cukura, ūdens un miltiem izveido irdenu smilšu mīklu un izklāj veidnes apakšu.
  2. Sakuļ olas ar cukuru un vaniļas cukuru. Iemaisa biezpienu un krējumu. Pievieno cieti. Beigās iecilā rozīnes.
  3. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Pamatni cep 10 minūtes. Tad uzlej biezpiena maisījumu un cep vēl 35 minūtes.
  4. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti – vai nelīp.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize