Cepti kabači ar tomātiem un sieru

4 1
Cepti kabači ar tomātiem un sieru
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 nelieli kabači
  • 2 nelieli tomāti
  • 2-3 olas
  • 5-7 ēd. k. miltu
  • 50 g labi kūstoša siera
  • Sāls
  • Taukvielas cepšanai

Pagatavošana

40 min.
  1. Nomazgā kabaci un tomātus. Kabaci sagriež vidēja biezuma. Šķēlītes saliek uz šķīvja un apkaisa ar sāli.
  2. Kabaču šķēlītes saliek uz šķīvja un apkaisa ar sāli, ļauj ievilkties.
  3. Tikmēr sagriež šķēlītēs tomātus un sarīve sieru.
  4. Sakuļ olas un uz šķīvja izber miltus.
  5. Sakarsē pannā taukvielas, apviļā kabaču šķēles miltos, olās un tad apcep zeltainas.
  6. Izceptās šķēles kārto cepamajā pannā, liek virsū tomāta šķēles un pārber ar sieru.
  7. Liek sakarsētā krāsnī 180 grādos un cep ~ 7 minūtes.

    Labu apetīti!
    Liek sakarsētā krāsnī 180 grādos un cep ~ 7 minūtes.

Labu...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas