Cepti kabači ar tomātiem

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kabacis (diezgan liels)
  • 3 lieli tomāti
  • 50 g sviests
  • 250 g saldais krējums
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomazgā kabaci un tomātus. Kabaci sagriež šķēlītēs, nomizo un izgriež sēklas. Šķēlītes saliek uz šķīvja un apkaisa ar sāli. Ļauj ievilkties. Tikamēr griež tomātus daiviņās.
  2. Izkausē pannā sviestu. Vispirms apcep kabaču šķēlītes, saliek nelielā katliņā. Tad cep tomātus. Saliek uz kabačiem. Pannā, kur cepušies kabači un tomāti, ielej saldo krējumu un uzvāra. Uzlej dārzeņiem un drusku (5 min.) pasautē. Ēd ar maizi vai kartupeļiem. Ļoti garšīgi!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas