Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Liellopu gaļa ar sīpoliem

2005. gada 15. augusts
Foto: Liene Kalna
Pagatavošana
30 min
1. Gaļu sagriež plānās šķēlēs. Marinādes sastāvdaļas samaisa, pārlej gaļai un atstāj 20 min ievilkties. Nomizo sīpolus un sagriež plānos gredzenos. Ingveru nomizo un sīki sakapā. Vokpannā vai dziļā pannā uzkarsē eļļu. Tajā apmēram ½ min cep sīpolu gredzenus un ingveru kopā ar sojas mērci un sāli. Izņem no pannas un noliek siltumā. Vokpannā no jauna uzkarsē eļļu un maisot 3 min stipri apcep gaļu. Pievieno sīpolu maisījumu un maisot turpina cept vēl 2 min.
2. Pārlej ar sezama eļļu un pasniedz karstu.
Uz augšu