Sākums > Receptes > Deserti

Kraukšķīgās austiņas

2005. gada 15. augusts
Foto: Dace Miltiņa
Pagatavošana
40 min
1. mīklu izveltnē taisnstūrī un liek uz galda,kas nokaisīts ar cukuru.arī virspusi uzkaisa cukuru un ar pirkstiem viegli saspiež,lai tas no abām pusēm pieliptu mīklai.pārliec garās malas tā,ka tās vidū satiekas.mīklai vēlreiz uzkaisa cukuru,pārloka gareniski vidū uz pusēm.vēlreiz pārloka gareniski un uz 15min.liek ledusskapī.salocīto mīklu sagriež½cm biezās šķēļēs(mīklu ar nazi nezāģē,bet griež taisni).liek uz plāts uz cepampapīra,12min.cep 200grādu t.apgriež otrādi un cep vēl 2min.tad liec atdzesēt.
Uz augšu