Piena ābolu saldā zupa

4 1

Sastāvdaļas

  • 300 g skābu ābolu (baltie dzidrie)
  • 5 l svaiga piena
  • 3 olas
  • Cukurs
  • Vanilīns

Pagatavošana

20 min.
  1. Vispirms nomizo ābolus, tos sagriež šķēlītēs. Katliņā uzliek vārīties pienu, kad tas sāk vārīties, pievieno sagrieztos ābolus. Šajā brīdī rūpīgi jāuzmana piens, lai nepāriet pāri katliņa malām. Jūs redzēsiet, ka piens saskaroties ar āboliem veidos biezpienam līdzīgu masu. Jāļauj āboliem izvārīties mīkstiem. Pa to laiku sakuļ olas ar cukuru un vanilīnu, cukuru liek pēc savas gaumes, cik saldu vēlas saldo zupu.Kad āboli ir mīksti, tad pievieno sakulto olu un ļauj vēlreiz uzvārīties.
  2. Mums šī zupa ļoti garšo, it īpaši bērniem, kad patreiz ir sākušies āboli.
  3. Labu apetīti!

Komentāri

Gruppa 2010. gada 13. oktobris 09:18
Cik personām ir domāta šī zupa.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti