Biezpiena-rabarberu plātsmaize

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa biezpiena
  • 2 glāzes miltu
  • 200 gr. margarīna,4 ēd.k cukurs,naža gals cepamais pulveris
  • Raberberi vai āboli
  • 2 olas
  • Sk. krējums 2 ēd.k
  • Vanilijas cukurs,kanēlis

Pagatavošana

40 min.
  1. Biezpienu sablenderē kopā ar margarīnu un cukuru.
  2. Pievieno miltus un cep. pulveri.Izklāj uz pannas mīklu ar maliņām mazliet uz augšu.
  3. Cep apmēram 15-20 min.
  4. Pa to laiku sakuļ olas baltumus atsevišķi.
  5. Sakuļ arī 2 olas dzeltenumus ar vanilijas cukuru pēs paša vēlmēm saldumu un sk. krējumu. Uzmanīgi saputotos olas baltumus iecilā olas dzeltenumā ar krējumu.
  6. Kad plātsmaize ir pacepusies,tad kārto virsū rabarberus,ja ir skābi pakaisa cukuru apakšā,un atkal uz 10 min pacep.
  7. Tad pārlej sagatavoto olas masu un pārkaisa ar kanēli un vanilijas cukuru.Cep kamēk ir gatavs~15min.

Komentāri

Ieva 2014. gada 21. maijs 16:55
recepte ļoti laba, tik cepšanas grādus gribētos zināt,jo cepu uz labu laimi :)
Anita Pērkone 2010. gada 3. jūnijs 11:36
Sanāca ļoti garda plātsmaize visi ēda un slavēja.un pēc grūtības pakāpes ir ļoti viegli un ātri pagatavojama.
Rutkovska Iveta 2009. gada 7. augusts 18:00
Lieliska kūka, žēl, ka Ingai nesanāca. Šīs receptes kļūda ir tā, ka tā klasificēta kā VIEGLA. Autorei tāšķiet viegla, jo viņa to, droši vien, gatavo sen un labi pārzina visus knifus, bet šādā plātsmaizē to ir daudz, un viegli kaut ko izdarīt nepareizi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti