Sākums > Receptes > Zupas

Piena zupa ar dārzeņiem

2005. gada 12. augusts
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
60 min
1. Nelielā ūdens daudzumā izvāra vistas fileju. Noputo putas, ja tās rodas vārot.
2. Pa to laiku sagriež kāpostu, burkānus, kartupeļus.
3. Kad vista gatava, buljonā liek vārīties kāpostu un burkānus, pievieno sāli un piparu graudiņus. Ja nepieciešams, pielej vēl ūdeni.
4. Pa to laiku sagriež vistas fileju gabaliņos.
5. Kad kāposts un burkāns teju mīksts, pievieno kartupeļus un turpina vārīt.
6. Kad visi dārzeņi gatavi, ber atpakaļ sagriezto vistu, pielej pienu un visu uzvāra.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu