Siļķe vīnā

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 buņdža siļķes speciālā sālījumā (5-6 siļķes)
  • 1 glāze balta vīnogu vīna (piemēram "Muscat")
  • ½ glāze 5% etiķa
  • ½ glāze eļļas
  • 4 sīpoli
  • 2 marinēti gurķi

Pagatavošana

1 min.
  1. Siļki notīra, izķidā, atbrīvo no asakām un sagriež gabaliņos.
  2. Sīpolus nomizo un sagriež pusripās. marinēto gurķi sagriež parupjās ripās.
  3. Kārto traukā siļki pamīšus ar sīpoliem un gurķiem - 1. un pēdējā kārta sīpoli. visu pārlej ar eļļu un ļauj 20 minūtes pastāvēt.
  4. Vīnu uzsilda katliņā un pielej klāt etiķi. Vēl karstu lej pāri siļķem. Uzliek slogu un atdzesē istabas temperatūra. Var ēst pēc 8 stundām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti