Pildīti citroni

5 1

Sastāvdaļas

  • 30 gab. melno olīvu (+rotāšanai)
  • 6 vidēji citroni
  • 1 bundža laša konservu eļļā vai savā sulā (pēc izvēles)
  • 4 cieti novārīti olas dzeltenumi
  • 200 g majonēzes
  • Sāls pēc garšas, pētersīļi

Pagatavošana

30 min.
  1. Olīvas sagriež 1-4 daļās, pētersīļus sakapā, bet olas dzeltenumus un zivi izmīca ar dakšiņu.
  2. Citroniem nogriež augšiņu un rūpīgi izņem mīkstumu, kuram noņem balto kārtiņu, izņem kauliņus, sagriež un pievieno zivs maisījumam. Pēc garšas pievieno sāli, piparus un majonēzi pēc nepieciešamības.
  3. Visu masu saliek atpakaļ citronā. Kārto šķīvī, rotājot ar olīvām.
  4. Pirms pasniegšanas uz 10-20 min. ievieto ledusskapī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas