Kāpostu un gaļas sacepums

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 neliela kāpostgalva
  • 500 g kotlešu gaļas
  • 500 g rīsu
  • 2 sīpoli
  • 5 olas
  • 50 -100g majonēzes
  • Eļļa cepšanai
  • 50 g sviesta

Pagatavošana

50 min.
  1. Kāpostu sadala pa kāpostlapām un novāra.
  2. Atsevišķi novāra arī rīsus un olas. Sīpolus sakapā un apcep nelielā eļļas daudzumā. Olas sakapā. Samaisa kopā malto gaļu, rīsus, sīpolus un olas.
  3. Dziļas pannas dibenu kārtīgi iesmērēt ar sviestu. Izklāj pannu ar novārītajām kāpostlapām, tad klāj maltās gaļas maisījumu, atkal kāpostus un atkal gaļas maisījumu, līdz ir izkārtota visa panna.
  4. Virsu kārtīgi nosmērē ar majonēzi un cep cepeškrāsnī 25-30 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni