Lētais kēkss

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 glāze rūgušpiena ( kefīra)
  • 2 glāzes miltu
  • 1 glāze cukura
  • Soda+ etiķis
  • Rabarberi (vai āboli, magones, kompota augļi)
  • 1 glāze krējuma

Pagatavošana

45 min.
  1. Ielej bļodā rūgušpienu, tam pievieno 2 glāzes miltu, kuri samaisīti ar sodu, pieber cukuru un visu samaisa. Tortes formu izsmērē ar eļļu. Formā ielej sagatavoto mīklu. Mīklai pa virsu saliek sagrieztus ābolus (vai uzber magones). Liek cepties. Kad kēkss gatavs, tam pa virsu sagrieztajiem āboliem uzlej krējumu, kurš samaisīts ar cukuru (3 ēd. karotes krējuma + 3 ēd. karotes cukura). Vēl uz 3-5 minūtēm ievieto cepeškrāsnī. Atdzesē, griež un ēd.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti