Kataloniešu tomātu maize

5 1

Sastāvdaļas

  • Ciabata maize vai 4 šķēles San Francisko skābmaizes
  • 4 tomāti
  • 1 daiva ķiploka
  • 3 ēdamk.. labas olīveļļas
  • Jūras sāls un svaigi malts melnais pipars
  • 150 g cepta, mizota saldā sarkanā pipara
  • 200 g kazas siera
  • Bunte svaigu piparmētru

Pagatavošana

15 min.
  1. Ja izmanto čabatas maizi, sadala to gareniski un sagriež uz pusēm, lai sanāktu četri gabali. Viegli grilē no abām pusēm.
  2. Sagriež tomātus uz pusēm un nomizo ķiplokus. Viegli ierīvē apcepto maizīti ar ķiploku, bet stipri ierīvē ar tomātu, maigi to spiežot, līdz tev rokās palikusi tikai miziņa. Iemērc olīveļļā un apkaisa ar sāli. Tai virsū izkārto ‘pimiento’ gabaliņus, tad kazas sieru, uzkaisa piparus un sagrieztas piparmētru lapiņas.
  3. Pasniedz tūlīt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas