Ābolu desa

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 desas līkums
  • 2 sasmalcināti sīpoli
  • 3 ēdamk. sinepju
  • 2 skābi āboli
  • 100 ml ūdens
  • 3 ēdamk. čillija mērces
  • 100 g rīvēta siera

Pagatavošana

45 min.
  1. Desai noņem apvalku un dziļi iegriež rieviņas, bet tā, lai tās turētos kopā, un liek uz cepešpannas. Desu apsmērē ar sinepēm. Katrā desas iegriezumā liek ābola šķēlīti un desu aplaista ar čili mērces un ūdens maisījumu un apkaisa ar sieru. Desu liek cepties 30 min. 200 grādos.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni