Pikantā vistas kotlete

5 1

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja – 3 gb
  • 2 olas
  • Sīpols (liels)
  • Ķiploks
  • Majonēze Provansas - 0.25 kg
  • 1 ēdamkarote kartupeļu cietes
  • Garšvielas (sāls, melnie pipari, karijs, dilles, Univ.garšv.mais.)

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas fileju nomazgā, sagriež kubiciņos, piesit klāt olas. Sagriež sīpolu un ķiploku pēc iespējas smalkāk un pievieno gaļai. Majonēzi, kartupeļu miltus un garšvielas pieliekam klāt pie masas un labi izmaisām. Uz pannas sakarsējam eļļu un liekam ar ēdamkaroti masu cepties ar domu 1 karote - 1 kotlete. Apcep no abām pusēm brūnas, bet sautēt nevajag. Pasniedz ar vārītiem rīsiem un zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni