Buka gaļas kotletes

5 1

Sastāvdaļas

  • 1kg malta buka gaļa
  • 500g svaiga cūkas speķa vai kūpināta speķa
  • 1glāze piena
  • 4 šķēles baltmaizes ar garozu
  • olas
  • sāls
  • garšviela ar ķiplokiem
  • gaļas kopējā garšviela
  • rīvmaize

Pagatavošana

1 min.
  1. Buka gaļa tiek malta kopā ar speķi. Pievieno olas, izmērcētās baltmaizes šķēles pienā, sāli, garšvielas pēc garšas.Visu kārtīgi samīca vienā masā.
  2. No gatavās masas veido mazas kotletes, apviļā rīvmaizē un liek uz sakarsētas pannas un cep līdz kotletes no abām pusēm brūnas.
  3. Cepšanai var izmantot gan augu eļļu, gan cūku taukus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni