Cepti jūras bullīši ar "lečo" mērci

5 1

Sastāvdaļas

  • 600 g zivju
  • 1 ½ ēd. k.miltu
  • 2 ½ ēd. k. eļļas
  • ½ pakas "Lečo"
  • 1 ēd. k. rīvmaizes
  • Sāls,pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagatavotas zivis apkaisa ar sāli,pipariem un apviļā miltos un cep eļļā.Sautēšanas katlā ieliek vienu kārtu Lečo, bvirsū uzliek zivis.Pārkaisa ar rīvmaizi un cep cepeškrāsnī.
  2. Pasniedz pie ceptiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni