Smilšu cepumi

4 1

Sastāvdaļas

  • 250 g kviešu miltu
  • 150 g sviesta
  • 100 g cukura
  • 1 ola
  • Rieksti
  • Cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Uz dēļa izsijātiem miltiem pievieno cukuru, saplucinātu sviestu, ar sāli,sakultu olu un vanilīnu, samīca un noliek vēsumā.Sagatavoto mīklu 1zveltnē ½cm biezā plāksnē un ar veidnītēm izspiež cepumus,liek uz plāts, pārziež ar olu, pārkaisa ar riekstiem,cukuru.
  2. Cep gaiši brūnus.

Komentāri

Martins 2015. gada 28. janvāris 23:28
Lieliska recepte. Vienīgi vēl ieteiktu vispirms sakult sviestu ar cukuru, tad pievienot un piekult olu un pierīvēt citrona miziņu. Tas padarīs mīklu gaisīgāku. Savukārt viltiem var pievienot vienu t.k. cepamā pulvera.
Cepu gan bez nekā, gan ar kanēli un cukuru - lielisks iznākums :)
Esina 2014. gada 20. aprīlis 01:43
Loti vienkarsa,atra,perfekta recepte.Ideals gala rezultats.
Nedzivojot Latvija,uzbango atminas pec garsigajiem smilsu gredzentiniem ar zemesriekstiem.
Manejie gardumi garsoja ta pat.
Lielum lielais paldies :)
Krista 2012. gada 16. decembris 22:01
liels paldies! loti vienakrsi, loti atri pagatavojami! tiesi tas ko svetdienas vakaram vajadzeja!
lai butu interesantak es pieliku kokosriekstu skaidinas. ir doma vel vienu pusi no miklas apmicit kakao lai sanak puse balti un puse melli cepumi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti