Kabaču sautējums ar tomātiem un papriku

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 neliels kabacis
  • 1 sarkanā paprika
  • 0.5 kg tomātu
  • 2 -3 olas
  • 3 ēdamkarotes skāba krējuma
  • Milti
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Kabaci nomizo, sagriež ripiņās, apviļā miltos un sakultā olā, cep uz pannas kamēr viegli brūns.Liek apceptās kabaču karbonādes katliņā vienu kārtu, tad virsū smalkos kubiņos sagrieztu papriku un sagrieztu tomātu(griežat kā vēlaties)un paber sāli un piparus.Tā vairākas kārtas(cik sanāk). Beigās uzlej tam visam karstu vārītu ūdeni(man dikti garšo tā zupiņa tāpēc es leju daudz ūdens- tā lai visu nosedz), virsū uzliek 3 ēdamkarotes skāba krējuma. Katliņam vāku virsū un 10 min.pavāra uz lēnas uguns.Man garšo piekožot baltmaizi un margarīnu!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni