Vācu alus zupa 2

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 l alus
  • 2 karotes sviesta
  • 1 olas dzeltenums
  • Rīvēta citrona miziņa
  • Gabaliņš kanēļa miziņa
  • 6 krustnagliņas
  • ½ tējkarotes ķimeņu
  • Šķipsna vaniļas cukura
  • 8 karotes rīvmaizes
  • Cukurs (ja nepieciešams)

Pagatavošana

1 min.
  1. Rīvmaizi labi izmērcējam ūdenī. Katlā uzvāram alu un pievienojam visas sastāvdaļas, izņemot olas dzeltenumu. Vāram ½ stundu, pieliekam sāli un cukuru pēc garšas, iemaisam sakultu dzeltenumu un pasniedzam.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas