Alus zupa ar baziliku

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 l buljona, vislabāk no kazas vai truša kauliem
  • 1 l gaišā alus
  • Kanēļmizas gabaliņš
  • Sauja noplūkta un sakapāta bazilika
  • Šķipsna timiāna
  • Koriandrs
  • Sāls pēc garšas
  • Cukurs
  • Citronu sula

Pagatavošana

1 min.
  1. Katlā cauri kāstuvei ielejam kaulu buljonu, pielejam alu, saliekam garšvielas un 20 minūtes vārām. Beigās pievienojam sagatavoto baziliku, pēc garšas pasālām, saldinām, piepilinām citrona sulu un padarām maigāku ar piciņu svaiga sviesta. Pasniedzam ar apceptu, gabaliņos sagrieztu baltmaizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas