Alus zupa ar ingveru

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 l gaiša stipra alus
  • 2 veģi vai 300 g cietas baltmaizes
  • Karote cukura
  • Drupinātas ķimenes
  • Sāls
  • Karote sviesta
  • 4 olu dzeltenumi
  • Krūzīte krējuma
  • Šķipsna maltā ingvera
  • Miziņa no puscitrona

Pagatavošana

1 min.
  1. Veģus vai maizi sagriežam un aplejam ar alu, pieliekam ķimenes, sāli, cukuru un sviestu. Olu dzeltenumus iekuļam saldā krējumā un, pastāvīgi maisot, salejam zupā, kuru vēl brīdi pavārām. Pēc tam pieliekam ingveru pēc garšas un sarīvētu citrona miziņu. Zupu izkāšam cauri smalkai kāstuvei tīrā katlā, uzlabojam ar piciņu sviesta, sasmalcinātām pētersīļa lapām, uzliekam vāku un ļaujam siltumā nogatavoties.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas