Skābo kāpostu vārījums alū

4 1

Sastāvdaļas

  • Žāvēta cauraugusi krūtiņa
  • Riekšava kaltētu sēņu
  • Pēc iespējas skābāki kāposti ar sulu
  • 0.5 l alus
  • 1 liels sīpols
  • 1 lauru lapa
  • Melno piparu graudi
  • Smaržīgie pipari
  • Ķimenes
  • 3 ķiploka daiviņas
  • Sāls
  • 2 karotes cūku tauku
  • Karote smalko miltu
  • Majorāns
  • Cepamā desa ar papriku

Pagatavošana

1 min.
  1. Žāvēto krūtiņu izvāram mīkstu. Noskalotās kaltētās sēnes nomērcējam, vārām nelielā ūdenī un sagriežam. Liekam vārīt skābos kāpostus ar visu sulu, pielejam alu, pieliekam garšvielas un ar sāli saberztu ķiploku. Taukos apcepam smalki sagrieztu sīpolu, pārkaisām miltus, apbrūninam, pielejam žāvētās gaļas buljonu un lejam klāt verdošiem kāpostiem. Pieliekam gabaliņos sagrieztu krūtiņu, sagrieztu desu, majorānu un apvārītās sēnes. Ļaujam savārīties un pēc garšas pieliekam sāli.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas