Alus zupa 2

4 1

Sastāvdaļas

  • ½ l tumšā alus
  • ½ l piena
  • 2 olu dzeltenumi
  • 1 karote ūdens
  • 1 karote kartupeļu miltu
  • Cukurs, kanēlis
  • Citrona miziņa
  • Sāls
  • Sviestā apceptas baltmaizes šķēles

Pagatavošana

1 min.
  1. Katlā ielejam alu, pievienojam kanēli, citrona miziņu, cukuru, sāli un uzvārām. Vārošā iemaisam kartupeļu miltus, iekultus ūdenī. Atsevišķi uzvārām pienu, iekuļam dzeltenumus un pielejam alum. Labi samaisam, sālām, saldinām un pasniedzam ar apcepto baltmaizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas