Alus zupa

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 l liellopa buljona (var izmantot buljona kubikus)
  • 0.5 l alus
  • 1 karote cukura
  • Sāls
  • 0.2 l krējuma
  • 1 karote smalko miltu un mannas
  • 1 olas dzeltenums
  • Bieza šķiņķa šķēle
  • 1 veģis
  • Karote sviesta

Pagatavošana

1 min.
  1. Buljonam pielejam alu, piemetam cukuru un sāli, brīdi pavārām. Krējumā iemaisām smalkos miltus un mannu un, pastāvigi maisot, lejam klāt buljonam ar alu. Zupu pavāram un tajā ielejam sakultu olas dzeltenumu un pieliekam salmiņos sagrieztu šķiņķi. Pasniedzot katrā porcijā ieliekam kubiciņos sagrieztu un sviestā apceptu baltmaizi. Piedzeram alu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas