Siera mērce

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 ēd. k. margarīna
  • 2 ēd. k. kviešu miltu
  • 4 dl piena
  • 3 ēd. k. rīvēta Parmesan siera
  • 1 tējk. sāls
  • 1 /2 tējk. balto piparu
  • 1 /4 tējk. muskatrieksta

Pagatavošana

20 min.
  1. Izkausē sviestu katliņā un iemaisa miltus. Ielaista mērcē pienu, visu laiku maisot, un ļauj mērcei vārīties 10 minūtes. Tai jākļūst biezai. Iemaisa Parmesan sieru un ļauj izkust. Pievieno garšvielas pēc garšas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Pamatēdieni

Jaunākās receptes