Burkānu pireja ar jogurta mērci

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 lieli burkāni
  • 1 ēdamk. ķimeņu
  • 2 ēdamk. citrona sulas
  • 2 ēdamk. olīveļļas
  • 6 ēdamk. dabīgā jogurta
  • 1 ēdamk. citrona sulas
  • 2 ķiploka daiviņas
  • Pa 1 ēdamk. sasmalcinātu diļļu un piparmētru

Pagatavošana

30 min.
  1. Burkānus sagriež aplīšos un sautē 1 ēdamk. eļļas līdz gatavībai. Sablenderēt kopā ar 1 ēdamk. citrona sulas, atlikušo eļļu un ķimenēm. Jogurtu samaisa ar atlikušo citronu sulu, sasmalcinātiem ķiplokiem un dillēm, piparmētru, pievieno sāli pēc garšas. Pireju izliek uz šķīvja konusveidā, pa vidu izveido iedobīti un iepilda jogurta mērci. Tūlīt pasniedz galdā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni