Uz restēm ceptas zivis

4 1
Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 1 kg iztīrītu, nomazgātu, nosusinātu zivju
  • Viena glāze miltu
  • Sāls
  • Citrona sula vai etiķis
  • 100 g ar sviestu sajauktas eļļas

Pagatavošana

30 min.
  1. Zandartu, sīgas vai citas zivis sagriež gabalos, apsāla, pārslaka ar citrona sulu, apviļā miltos, iemērc sviesta un eļļas maisījumā, cep uz restēm (uz oglēm). Cepšanas laikā zivis reizēm ieziež ar kausētu sviestu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni