Kabači ar ķiplokiem

5 1

Sastāvdaļas

  • 10 l sagrieztu kabaču (kubiciņos)
  • 1 gl tomātu pastas
  • 2 gl augu eļļas
  • 1 gl cukura
  • 1 gl 9% etiķa
  • 3 ēd.k. sāls
  • 1 gl ķiploka
  • 1 tējk. melno malto piparu

Pagatavošana

1 min.
  1. Samaisīt visu kopā (izņemot ķiplokus un melnos piparus).
  2. Sautēt 30 - 40 minūtes.
  3. Pirms vārīšanas beigām piebērt saspiestus ķiplokus un melnos piparus.
  4. Liek burciņās, aterilizē 30 min.
  5. Aizvāko.

Komentāri

Uldis 2013. gada 25. jūlijs 14:25
Pastāstiet man kā var kabačus sarēķināt litros?
Agnese 2011. gada 8. septembris 23:30
Taisīju ar 5 litriem kabaču, bet liku visu burciņu tomātu pastas.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi