Aukstā zupa ar redīsiem un citronu sulu

5 1
Aukstā zupa ar redīsiem un citronu sulu
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 300 g biešu
  • 300 g svaigu gurķu
  • 200 g redīsu
  • 2 cieti vārītas olas
  • 1 citrona sula
  • Krējums
  • Cukurs
  • Sāls
  • Lociņi
  • Dilles
  • Pētersīļu lapiņas

Pagatavošana

60 min.
  1. Bietes novāra ūdenī bez garšvielām un sāls. Ūdeni, kurā tika vārītas bietes izmanto zupai.
  2. Bietes sarīvē uz rupjas rīves. Gurķus sagriež. Olas var sarīvēt vai sagriezt.
  3. Lociņus, dilles, pētersīļu lapiņas smalki sagriež, pārkaisa ar sāli un cukuru un saspaida ar stampiņu līdz izdalās sula.
  4. Citronu vislabāk izmantot ar visu mīkstumu, sasmalcinot un izņemot tam sēklas. Ja nav pie rokas citrons, var izmantot citronskābi vai galda etiķi pēc garšas.
  5. Visu ievieto atdzesētā ūdenī, kurā vārtītas bietes un beigās pievieno krējumu, samaisa.

    Labu apetīti!
    Visu ievieto atdzesētā ūdenī, kurā vārtītas bietes un beigās...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas