Biešu salāti ar papriku

3 1

Sastāvdaļas

  • 3 kg.bietes vārītas
  • 1 kg.burkāni
  • 1 kg.sīpoli
  • 1 kg.paprikas
  • 1 kg.tomātu
  • 0.5 leļļa
  • Dažas daiviņas ķiploki

Pagatavošana

20 min.
  1. burkānus rīvē rupjās rīvēs,sīpolus smalki sagriež.apcep eļļā.bietes rīvē rupjās rīvēs.tomātus,papriku smalki sagriež.visu kopā pasautē,kamēr mīksti.beigās pievieno caur spiedi spiestu ķiplokus.visu maisa,vēl mazliet pasautē,tad pilda burkās un liek pasterizēt 10-15min.,aizvāko ar metāla vāciņiem
  2. .šos var ēst kā salātus,gan vārīt zupu,var svētkos uz maizītēm.

Komentāri

Robis 2012. gada 14. janvāris 13:28
Nu bet kāpēc viss labais jāizbojā ar sāli/cukuru. Man patīk recepte tieši tāda, kāda tā ir. Kāpēc veselīgi sārmaini salāti jāindē ar sāli un cukuru?
Dace Miltiņa 2009. gada 12. oktobris 08:14
Ai,aizmirsu,ka vajag pievienot sāli un cukuru.Receptei pievieno 2-3ēdk.sāls,dažas karotes cukura.
Buda 2009. gada 9. oktobris 21:41
Vajadzētu tā kā vismaz sāli klāt vai vēl kaut ko?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi