Sākums > Receptes > Deserti

Saldie ķirbja salāti

2005. gada 31. jūlijs
Foto: Anita Pētersone
Pagatavošana
2 min
1. Sarīvē ķirbja mīkstumu.
2. Nomizo burkānus un sarīvē.
3. Samaisa ķirbi ar burkāniem,izspiež citrona sulu un 0,5 apelsīna sulu .Pieber cukuru,vai medu.
4. Visu ar roku labi saspaida un apmaisa,atstāj ledusskapī pa nakti lai sastāvdaļas sadraudzējās.
5. Sarīvē ābolus,pievieno ķirbim,samaisa.
6. Sagriež kubiņos apelsīnu un banānu,pievieno salātiem.
7. Pēc brīvas izvēles pievieno to,kas pašam labāk garšo - kivi,rozīnes,mandarīnus,konservētu ananāsu,žāvētas plūmes,ķiršus.....
8. !!!Ja neatklāsiet sastāvdaļas,neviens,pat iedomāties nevarēs,ka salātu pamatsastāvdaļa ir ķirbis!Labu un veselīgu apetīti!
Uz augšu