Sīpolu gredzeni

5 1
Sīpolu gredzeni
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 3 lieli sīpoli
  • 80 g miltu
  • 1 /2 tējk. cepamā pulvera
  • 1 ola
  • 175 g piena
  • Sāls
  • Eļļa vārīšanai

Pagatavošana

60 min.
  1. Nomizo sīpolus, sagriež centimetru biezās ripās. Atdala gredzenus un iemērc aukstā ūdenī uz 30 min.
  2. Bļodā saujauc miltus un cepamo pulveri, sakuļ pienu ar olu, pievieno to miltiem, labi sakuļ.
  3. Sīpolu gredzeniem nolej ūdeni, izber uz dvieļa un apžāvē. Ņem gredzenu, apviļā miltos, iemērc miltu un piena maisījumā, vāra eļļā līdz zeltaini brūni no abām pusēm. Gataviem sīpolu gredzeniem pārkaisa sāli. Ēd siltus.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Morics Menģelsons 2016. gada 12. augusts 13:56
Paldies par recepti! Man un ģimenei garšoja!

Lemožust!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas